free page hit counter
Breaking News

FC København vs Sevilla Full Match Replay and Highlights 14 Sep 2022

Event details:
NAME: FC København – Sevilla
DATE: 14 Sept 2022
TIME: 19:00 UTC
VENUE: Parken, Copenhagen, Denmark

FC København is going head to head with Sevilla starting on 14 Sept 2022 at 19:00 UTC at Parken stadium, Copenhagen city, Denmark. The match is a part of the UEFA Champions League, Group G.

Currently, FC København rank 3rd, while Sevilla hold 4th position. Looking to compare the best-rated player on both teams ‘s rating system assigns each player a specific rating based on numerous data factors.

On livescore you can find all previous FC København vs Sevilla results sorted by their H2H matches. also provides the best way to follow the live score of this game with various sports features. Therefore, you can:

Se Champions League-kampen mellem FCK og Sevilla online med live streaming! Der venter et brag af en kamp i Parken onsdag aften, når FC København tager imod Sevilla i Champions League, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame hele kampen online i god kvalitet.

FC København er i krise. Det kan man ikke længere komme uden om, og selvom FCK har været tavse siden lørdagens nederlag i Odense, så er der presset stemning i klubben.

Heldigvis for FCK, så møder de et Sevilla-hold, der ligeledes er i krise. Ganske vist vandt Sevilla weekendens kamp imod Espanyol, men det var sæsonens første sejr, og de var tæt på at smide den væk i slutminutterne.

Hvis FC København skal have bare den mindste mulighed for at opnå noget i europæisk fodbold i denne sæson, så skal de vinde imod Sevilla.

Se FCK – Sevilla online!

Vil FCK fyre Jess Thorup?

FC København har nu tabt fem af de ni første kampe i Superligaen, og har således allerede tabt flere kampe end de gjorde i de 32 kampe i den seneste sæson.

Spillertruppen bør være mindst lige så god som i den seneste sæson, og ud fra spillernes interviews, kan der være noget helt galt i klubben.

Der er efterhånden bred enighed om, at cheftræner Jess Thorup skal fyres, men umiddelbart virker det ikke som om, at klubben har tænkt sig at gøre det.

Det er selvfølgelig ikke Champions League-kampene, som FCK skal vurderes på, men der er ingen tvivl om, at et godt resultat imod Sevilla vil hjælpe på det hele.

Desværre for FCK, så har Andreas Cornelius fået en skade, og det er endnu ikke sikkert om han bliver klar til Sevilla-kampen.

Sevilla er ligeledes i krise

Selvom det kører elendigt for FC København, så er der om muligt endnu større krise i Sevilla. Allerede inden sæsonen har Sevilla-fans ønsket både præsidenten og cheftræneren ud af klubben, men begge er der stadig.

Selvom de mangedobbelte Europa League-vindere har hentet spillere som Isco og Kasper Dolberg til klubben, så har de fået en elendig start på La Liga og Champions League.

I den første CL-kamp tabte de hjemme på Ramon Sanchez-Pizjuan med 4-0 imod Manchester City, og i La Liga ligger Sevilla på 15. pladsen med fire point efter fem kampe.

De har endda haft et meget overkommeligt program, så det ser virkelig skidt ud.

FCK – Sevilla: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles FCK – Sevilla?

FCK – Sevilla spilles onsdag den 14. september 2022 kl. 21.00.

Hvor spilles FCK – Sevilla?

FCK – Sevilla spilles i Parken, København.

Hvem viser FCK – Sevilla i dansk TV?

FCK – Sevilla vises på TV3+ i dansk TV.

About admin

Check Also

RB Leipzig vs Manchester City Live Football Score 22 Feb 2023

RB Leipzig vs Manchester City: Prediction, kick-off time, TV, team news, h2h results Event details: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *